musiciens  Devenir bénévole et participer à la vie du festival

Comme chaque année, nous sommes à la recherche de bénévoles pour réaliser toute une série de tâches (montage et démontage du site, vente aux caisses des bracelets d'entrée et des jetons de boissons, service au bar, contrôle, circulation,...).

Les bénévoles ont le libre choix des tâches, des moments de travail et de la quantité de travail.

Comment faire partie de cette équipe de choc?

  1. Créer un compte sur http://www.folkfestivalmarsinne.be/ben/index.php. Attention de noter scrupuleusement nom d'utilisateur et mot de passe (car nous n'y avons pas accès) !
  2. Attendre le courriel annonçant l'activation du compte.
  3. Se connecter, à l'aide du compte créé en 1., à l'adresse renseignée dans le courriel et composer son horaire.

A noter que les bénévoles qui, en fonction de leur horaire presté, n'ont que l'entrée du vendredi offerte, bénéficient d'un prix spécial bénévoles de 30€ pour le reste du we.

SI TU AS DES AMIS QUI SONT INTÉRESSÉS: n'hésite pas à les faire participer au bénévolat ! Plus on est de fous plus on rit !

 
Pour avoir un aperçu de l'ambiance dans l'équipe, jetez un oeil sur les vidéos ci-dessous.


 JAVVA Internationaal vrijwilligerskamp - Jongeren uit de hele wereld
 

Dit jaar realiseren wij een partnerschap met JAVVA om een ‘Internationaal vrijwilligerskamp’ op te zetten. Een tiental jongeren uit de hele wereld komen om onze streek en ons festival te ontdekken en hun handen uit de mouwen te steken.

Heb je zin om een festival van binnenuit te beleven ? Om mee te werken aan zijn hele installatie ? Om jongeren uit andere landen te ontmoeten en om deel uit te maken van een ploeg ? Wel, engageer je dan voor de opbouw en ontmanteling van het Marsinne folk festival.

De opbouw begint op maandag 2 september en eindigt op vrijdag 6 september vóór de eerste optredens. De ontmanteling start op maandag 9 september en eindigt op donderdag 12 september. De werkdagen beginnen om 9u en eindigen rond 17-18u. We zoeken voor vrijwilligers die in het biejzonder woensdag 4 en woensdag 11 kunnen helpen voor de opbouw en de ontmanteling van de twee grote tenten ; de werken beginnen om 8u deze twee dagen.

Er zal mogelijk zijn om in een gastenhuis ofwel in jouw tent te slapen. We zorgen voor de maaltijden ('s morgens, 's middags of 's avonds).

Iedereen moet engels kunnen spreken, om met de internationale vrijwilligers te communiceren.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info hierover en om je in te schrijven per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Geef ons de dagen van jouw aanwezigheid ; als je een speciaal dieet volg (vegetarisch, allergie, ...), dank u ons te melden zodat we de maaltijden kunnen organiseren !

Vervoeg ons !
 
Videos van het vrijwilligers team hieronder.

Een glimp van de sfeer in het team
 
 
... en van de opbouw en ontmanteling werken