bouton ticket nl

 Voorverkoop (tot 2/09/2018)

  • Voorverkoop tot en met zondag 2 september 2018 om 24:00 uur. Na deze datum is het niet meer mogelijk online te bestellen maar er is nog altijd de mogelijkheid om uw inkom ter plaatse te kopen.
  • Verkoop : via internet van alle tickets (kliek hierboven of HIER) OF verkoop van de plaatsen 3 dagen (enkel) via de Centre Culturel de Huy (ter plaatse of per telefoon)
  • Geen terugbetaling mogelijk van de voorverkopen: u bent vrij u plaatsen te verkopen of weg te geven in geval van belet.
  • OPGELET: de biljetten (papier, smartphone, tablet, portable) worden gescand aan de ingang van het festival, eens dat ze gescand zijn worden deze automatisch geannuleerd. Vergeet niet uw biljet te downloaden via de bond in het bevestigingsemail van de betaling. In geval van vergeten of verloren is er weinig kans om binnen te komen ; U zal een nieuwe ticket moeten kopen.

 

3 dagen aan verminderd tarief

12-25 jaar

Normaal

Voorverkoop 3 dagen 41 € 51 €
Voorverkoop 3 dagen met 5 € gift 46 € 56 €
Voorverkoop 3 dagen met 10 € gift 51 € 61 €

Commissie en verzendkosten inbegrepen

Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar, die vergezeld worden door een verantwoordelijke volwassene.

 

1 dag aan normaal tarief

Omdat men zijn toegang 1 dag op voorhand wil kopen om zeker te zijn om een plaats te hebben, als geschenk of om de uitgaven op voorhand te voorzien, of voor eender welke reden… stellen wij u voor om uw tickets te kunnen kopen op de site van de voorverkoop. En u kunt ook vrij kiezen om een bijkomend gebaar te doen door een of meerdere tickets te kopen met een gift.

 

12-25 jaar 

12 -25 jaar
+ gift

Normaal

Normaal
+ gift

Inkom vrijdag 15 € 20 € 20 € 25 €
Inkom zaterdag 25 € 30 € 30 € 35 €
Inkom zondag 20 € 25 € 25 € 30 €

Commissie en verzendkosten inbegrepen

Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar, die vergezeld worden door een verantwoordelijke volwassene.

 


Ter plaatse (7-8-9/09/2018)
 

Heb je geen ticket in voorverkoop kunnen nemen, je zult uw tickets ter plaatse kunnen kopen op tarief hierboven gemeld. (Er zullen er voor iedereen zijn !)

12-25 jaar 

Normaal

Avondtarief

3 dagen

50 €

60 €

NEEN

Inkom vrijdag

15 €

20 €

NEEN

Inkom zaterdag

25 €

30 €

20u00 : 20 €

Inkom zondag

20 €

25 €

19u00 : 10 €

Vrij gift

5 € (of meer ...)

Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar, die vergezeld worden door een verantwoordelijke volwassene.

 


Vrijwillige financiële bijdrage om het festival te ondersteunen


U kan ons financieel helpen met een kleine bijdrage van 5 euro (of meer). Deze gift kan u toevoegen aan één ingangsbewijs  of aan het geheel van toegangsbewijzen. Let op : dit is volledig vrijblijvend (een kleine gift, een grotere gift of helemaal geen gift).

Iedere gift laat ons toe om het Folkfestival van Marsinne verder uit te bouwen in het belang van het comfort van de festivalgangers (WC, douches, tafels en stoelen, eetcomfort,…). Het laat ons ook toe het budget voor artiesten en kunstenaars op te trekken en verder te investeren in het noodzakelijke materiaal (klank en licht, elektrische installaties…). Zo kunnen we ook de tarieven op een aanvaardbaar niveau houden zonder het hengelen naar bijkomende subsidies.
 
120 giften van 5 euro maken 1 procent uit van het festivalbudget !

 


Cash

Voorzichtig ! Betaling ter plaatse: GEEN betaling met bankkaart OF bankcheques, indien mogelijk het juist bedrag voorzien.

De lijst van de geldautomaten is hier te vinden.

Tik : "Rue de la Médaille, Couthuin - tussen 0 en 10 km", in deze link. Een geldautomaat is te vinden op 1,5 km van het kasteelhoeve. Het adres :

"Post van Marsinne, Rue sur les Trixhes (Place communale)" (naast het gemeenteplein)