Kamperen en voertuigen

We vragen iedereen om de volgende regels te respecteren zodat iedereen in alle rust kan genieten van zijn verblijf op het festival :

Naleving van instructies

Gelieve in alle omstandigheden de instructies van de vrijwilligers en organisatoren op te volgen.

IN GEVAL VAN WEIGERING OM TE VOLDOEN, BEHOUDT DE ORGANISATIE HET RECHT VOOR OM U DE TOEGANG TOT DE SITE TE WEIGEREN.

Gratis toegang

CAMPING, WC's en DOUCHES zijn GRATIS smile !

Opening van de camping op VRIJDAG VANAF 11.30 uur. Eerder is er geen doorgang toegestaan !

Brandvoorschriften

ALLE VUUR is VERBODEN in 2022, wat het ook is, inclusief fakkels, barbecues, kaarsen. Als je rookt, doof dan je sigaret met water om brand te voorkomen.Het zou zonde zijn om het festival te moeten stoppen vanwege brand.

Gereserveerde vluchtstroken

Op de grond zijn plekken gereserveerd voor de veiligheidspassage (ambulance, brandweer) midden op de kampeerweide. Bedankt om ze vrij te laten en ze te respecteren.

Sanitair

Tussen de camperplaats en camping 1 zijn sanitaire voorzieningen (wastafels, toiletten, drinkwaterpunt) en warme douches geplaatst. Bedankt voor het niet misbruiken en het nemen van een minimum aan tijd om iedereen toegang te geven.

Camping-cars

De ruimte gereserveerd voor campers bevindt zich, zoals elk jaar, net naast de tent "Espace Melchior".

Camping 1

Sectie "Tenten": Camping 1 voor tenten ligt in de wei tegenover de ingang van de kasteelhoeve en heeft twee secties. Voertuigen zijn daar te allen tijde verboden. U kunt uw spullen bij de ingang van de camping afgeven, vervolgens parkeren voordat u terugkeert om zich op de camping te vestigen.

Sectie "Car-tent": In het westelijke deel van camping 1 (nabij de camperplaats) is nog een beperkte ruimte gereserveerd voor mensen die in hun auto willen slapen. Als de ruimte vol is, wordt u uitgenodigd om naar camping 2 te gaan.

Camping 2

Om u beter te kunnen verwelkomen, is camping 2 ook toegankelijk aan het begin van de Rue de Couthuin in de weide aan de rechterkant (200 meter van de ingang van het kasteel, richting Rue Carmont en vervolgens Rue de Couthuin).

Er zijn toiletten maar geen douches op camping 2. De toiletten en douches op camping 1 zijn voor iedereen toegankelijk.

Als het niet regent, kunt u met uw auto neerstrijken en zo weinig ruimte innemen. De festivalorganisatie zorgt in ieder geval niet voor het wegslepen van vastgelopen voertuigen.