Plaats

Kasteelhoeve van Marsinne

Rue de la Médaille 17

4218 Couthuin - Héron

België

GPS coördinaten : 50.529371,5.117713 (of 50°31'45.74"N & 5° 7'3.78"E)


OnderwegMet de trein

Tot het station van Andenne (15 minuten met de trein vanuit Namen) of tot het station van Huy (20 minuten met de trein vanuit Luik op de lijn Namen-Luik).

Dienstregeling op http://www.belgianrail.be

 
Met de bus : 

Neem buslijn 143 "HUY – COUTHUIN – ANDENNE".

Vooral in het weekend zijn er weinig bussen! Het uurrooster is te vinden op http://www.infotec.be/fr-be/medeplacer/horaires/ligne.aspx?ligne=L143.

Stap af aan de halte ‘Couthuin, Rue de Marsinne’. Daarna te voet tot het kasteel, Rue de la Médaille (7 min).

  • Vanaf het station van Andenne naar de halte ‘Seilles Gare Routière’ in de richting van Huy. Stap af aan de bushalte ‘Couthuin, Rue de Marsinne’ (12 min ).
  • Vanaf het station van Huy naar de halte ‘Ecole Technique’ (8 min) in de richting van Couthuin, Rue de Marsinne (25 min).

 


Met de wagenCarpark

Er is een grote parkingzone voorzien, helemaal gratis. Daarnaast is parkeren ook mogelijk langs de weg “rue de Couthuin”. Wij stellen het respect voor de buurtbewoners op prijs, het respect voor een vlotte doorgang en voor de inzet van de vrijwilligers verantwoordelijk voor het verkeer. Parkeer schuin en zo dicht mogelijk bij elkaar.

De parking voor de voertuigen van de personen met verminderde mobiliteit bevindt zich op het einde van de “ Rue de la Médaille”, aan de kant van de “Rue de Marsinne”, juist voor de loketten.

Reisroute

Via E42 Luik-Namen, afrit 8 "Huy/Héron".

Houd richting Huy aan gedurende 600m (N643 = Chaussée de Wavre richting Huy/Wanze/Héron).

Neem de eerste straat rechts richting ‘Couthuin’ (Rue de la campagne) ter hoogte van garage Fiat, Citroën en Alfa Romeo.

Steeds rechtdoor en volg de aanwijzingen naar Marsinne. Na 1 km ziet u de kasteelhoeve.

 

Plan vergroten

 

flechage